Om att tillägna sig ny matkultur.
För några dagar sedan skulle jag äta på en restaurang på en av stadens lite finare gator, gissar att jag skulle fira något, kanske att jag hade ätit billigt till lunch. Min första chock fick jag mig till godo när kyparen bar in min mat rå och instruerade mig om hur jag själv skulle tillaga den på den varma tegelsten som presenterades för mig.


Så egentligen kanske sensmoralen är att inte döma något i förtid, för den lilla insektens undergång i min salladsdressing resulterade i kyparens förfärade infall att ge mig en gratis dessert.
3 kommentarer
Anna
10 Feb 2015 07:28
ni m[ste visa hur ni bor! verkar kul med getingar I maten btw :)
Peter Modig
17 Feb 2015 19:19
Och här passar väl ordstävet "Den enes död, den andres bröd. "
Katarina Mourath
19 Feb 2015 12:14
Kul med inspirerande matlagning! Vi ser fram emot prov på din kokkonst vid din hemkomst!
Vi ser också fram emot ett "hemma-hos-repotage"! Hälsningar till er alla tre! Kram från Mamma Katarina
Kommentera